Θοδωρής Αθερίδης: «Εγώ ως επώνυμος είμαι και στο στόχαστρο»
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Εγώ ως επώνυμος είμαι και στο στόχαστρο»

«Ο Θοδωρής πληρώνει εφορίες, έκτακτες εισφορές και χαράτσια, όπως όλοι οι Έλληνες», δηλώνει ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη για την κατάσταση που βρίσκεται σε σχέση με την κρίση.

«Εγώ ως επώνυμος είμαι και στο στόχαστρο. Δεν μπορώ ούτε να το αποφύγω και να δηλώσω ότι δεν το πληρώνω, για να μην με εξευτελίσουν. Τα πληρώνω όλα, ένα προς ένα, με ευλάβεια, επειδή τυχαίνει να έχω ένα χρηματικό απόθεμα, με τα οποία ήθελα να κάνω την αποπληρωμή ενός δανείου. Και που τελικά δεν την έκανα!», λέει ενώ είναι θυμωμένος με την γενική κατάσταση που επικρατεί.

«Εγώ αυτήν τη στιγμή έτυχε να έχω αυτά τα χρήματα. Δηλαδή αν δεν τα είχα, αυτές τις έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια θα είχα δικαίωμα να μην μπορώ να τα πληρώσω; Εγώ ήμουν εντάξει με την εφορία, εντάξει και με όλες τις υποχρεώσεις μου. Αυτοί που αποφασίζουν θεωρούν δηλαδή ότι είτε έχω είτε όχι, πρέπει να πάω να τα πληρώσω. Όλος ο κόσμος βρίσκεται, βέβαια, σε αυτήν τη θέση. Και μάλιστα υπάρχει και κόσμος που δεν έχει καν να πληρώσει! Και είμαι θυμωμένος με αυτό», καταλήγει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved