Κώστας Καραφώτης: «Δεν είμαι της φούσκας ή της “αρπαχτής”»
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: «Δεν είμαι της φούσκας ή της “αρπαχτής”»

Ο Κώστας Καραφώτης ανήκει στους τραγουδιστές που παρά το γεγονός ότι έγιναν γνωστή από ένα reality show και πήραν πολύ γρήγορη αναγνωσιμότητα και άνοδο δεν θέλησαν να γίνουν «μαϊντανοί» - σε κανένα επίπεδο-.

Ο τραγουδιστής όπως δήλωσε στο celine-magazine ποτέ δεν ήταν της άποψης πως πρέπει να υπάρχει στο προσκήνιο της showbiz χωρίς λόγο ή πως πρέπει να πει ένα τραγούδι επειδή θα γίνει σουξέ χωρίς να το πιστεύει ή κι ακόμα ότι θα κάνει μια συνεργασία για να γίνει ντόρος. Ακόμα και τώρα που η οικονομική κρίση είναι μεγάλη και έχει επηρεαστεί και ο ίδιος δεν θα έλεγε «ναι» σε μια πρόταση που δεν τον εκφράζει.

«Ναι είναι γεγονός ότι δεν έχω κάνει «εκπτώσεις». «Εκπτώσεις» με ποια έννοια, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας... Σαφώς και δεν αμείβομαι όπως πριν!!! Όπως όλος ο κόσμος έτσι κι εγώ. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά για όλους μας και έτσι πρέπει! Όμως δε σημαίνει ότι κάνεις το ίδιο και με τους στόχους σου και τα θέλω σου. Τα όνειρα μας και τις αξίες μας δε μπορεί να μας τα πάρει κανείς. Άρα κάτι το οποίο δε με εκφράζει καλλιτεχνικά γιατί να το κάνω; Πιστεύω ότι τα σωστά βήματα είναι αυτά που φέρνουν τη διαχρονικότητα.... Δεν είμαι της φούσκας ή της «αρπαχτής», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved