Πέτρος Φιλιππίδης: «Παρ' ότι χρωστάω πολλά, στην πρόβα μου πάω χαμογελαστός»
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Παρ' ότι χρωστάω πολλά, στην πρόβα μου πάω χαμογελαστός»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Παρά τις τόσες επιτυχημένες του δουλειές ο ηθοποιός αναγνωρίζει τις αδυναμίες του.

««Ναι, κάθε φορά που τελειώνει μία παράσταση δεν είμαι ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι αν την ξαναέκανα, θα την έκανα καλύτερα». Σε πολλές του συνεντεύξεις έχει αρνητικά για τους κριτικούς και μίλησε πρόσφατα με σκληρά λόγια.

«Δεν ήμουν σκληρός με τους κριτικούς, αλλά με έναν συγκεκριμένο κριτικό. Πρόκειται για έναν φίλο μου, του οποίου εκτιμώ την άποψη, αλλά δεν μπορώ τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά και δεν μπορώ το "από πίσω". Μίλησε για την καλοκαιρινή παράστασή μου δίχως να την έχει δει! Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν αγαπημένοι και λιγότερο αγαπημένοι ή ότι ο κριτικός δεν έχει προσωπικές αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε τίμιοι. Όπως εγώ δεν θεωρώ ότι έχω φτάσει κάπου, πρέπει και οι κριτικοί να είναι ειλικρινείς με τους εαυτούς τους. Επίσης δεν μπορεί να είναι οι θεατές κριτικοί. Η γνώμη του θεατή πρέπει να μένει για τον εαυτό του. Από τη στιγμή που δημοσιοποιείται μπαίνουμε σε άλλη κατηγορία, έχουμε να κάνουμε με άλλα πράγματα. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη γνώμη του δίχως να ξέρουμε ποιος είναι», δήλωσε στην εφημερίδα το Βήμα. Όσο για το αν τον επηρεάζει: «Όχι, καθόλου. Ξέρω να ξεχωρίζω την καλοπροαίρετη από την κακοπροαίρετη κριτική. Δεν έχω κόλλημα να μου λένε μόνο καλά, η κολακεία με ενοχλεί περισσότερο. Χαίρομαι να ακούω αρνητική άποψη. Υπάρχει όμως ο τρόπος. Δεν μου αρέσουν οι ύβρεις και η χυδαιότητα». Νιώθει ικανοποιημένος; «Είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος. Σας είπα, είμαι αισιόδοξος. Παρ' ότι χρωστάω πολλά, στην πρόβα μου πάω χαμογελαστός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved