Ο Νότης… στα καλύτερά του!
Showbiz

Ο Νότης… στα καλύτερά του!

Σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την «Ιερά Οδό», ο Νότης Σφακιανάκης πρωταγωνιστεί σε ένα πρόγραμμα που καθηλώνει τον θεατή από το πρώτο λεπτό.

Σε ένα επιβλητικό όσο και ατμοσφαιρικό σκηνικό τα φώτα χαμηλώνουν, τα κεριά ανάβουν και οι θεατές παρασύρονται σε μια παράσταση με εντυπωσιακές χορογραφίες, τραγούδια που ξυπνούν αισθήσεις, μνήμες και συναισθήματα, καθώς και προβολές που συγκλονίζουν.

Μακριά από κανόνες και νόρμες ο Νότης με τη μοναδική προσωπικότητά του αναδεικνύει ως αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή της βραδιάς το κοινό, που με πίστη και πάθος τον ακολουθεί εδώ και χρόνια.

Ένα κοινό φανατικό, με το οποίο τον συνδέει η αγάπη για τη μουσική, την Ελλάδα μα πάνω από όλα η αγάπη για την αλήθεια.

Από τις πρώτες κιόλας νότες του προγράμματος ο Νότης φανερώνει τη διάθεσή του για ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο πνεύμα των καιρών. «Ντροπή σε όλους μας, μα πιο πολύ σ' εκείνους...» είναι οι πρώτοι στίχοι που τραγουδά. Λόγια δικά του, προφητικά, γραμμένα και ειπωμένα από το 1996, κι όμως τόσο επίκαιρα και σύγχρονα που αγγίζουν απευθείας τις συνειδήσεις όλων μας!

Και συνεχίζει με τραγούδια-ύμνους στις χαμένες πατρίδες -την Πόλη, τη Σμύρνη, την Κύπρο, που είχαν και έχουν ξεχωριστή θέση στην ψυχή και φυσικά στο πρόγραμμα του. Τραγούδια με στίχους όπου «στάζει αίμα κάθε λέξη»...

Συνοδοιπόρος του σε αυτή τη σπουδαία παράσταση, η Αγγελική Ηλιάδη, που με το ταμπεραμέντο της προσθέτει τη δική της ξεχωριστή πινελιά στα βραδιά που ζούμε στην «Ιερά Οδό».

Την οπτική απόλαυση της βραδιάς υπογράφει ο, μόνιμος πλέον συνεργάτης του Νότη, Gary Mardon, με τις εντυπωσιακές χορογραφίες του 12μελούς μπαλέτου του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved