Μαρία Γεωργιάδου: «Ο γιος μου επικοινωνεί με το Στράτο μέσω skype»
Showbiz

Μαρία Γεωργιάδου: «Ο γιος μου επικοινωνεί με το Στράτο μέσω skype»

Στην παρέα της εκπομπής «Πρωινό mou» καλεσμένη ήταν η Μαρία Γεωργιάδου.

Η ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, για τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και για την οικογένειά της. Η Μαρία Γεωργιάδου, δηλώνει πολύ περήφανη μαμά για το γιο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο 15χρονος γιος της ασχολείται πολύ με την τεχνολογία αλλά και το γράψιμο.

«Του αρέσει πολύ η τεχνολογία, αλλά και ο κινηματογράφος. Μου λέει συχνά ότι θέλει να γίνει σκηνοθέτης. Γράφει και δικά του σενάρια», ανέφερε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Μαρία Γεωργιάδου εξήγησε πως αυτή η τρέλα του ξεκίνησε από τότε που ο μικρός ήταν στο δημοτικό και άρχισε να γράφει ιστορίες με πλοκή βασισμένες στη μυθοπλασία. Οι γονείς του είναι στο πλευρό του σε ότι αποφασίσει ο Αλκιβιάδης, όπως είπε η ηθοποιός και θα τον στηρίξουν.

Όσο για τη σχέση που έχει ο Αλκιβιάδης με τον μπαμπά του, είναι άψογες και μάλιστα αυτή την περίοδο που ο Στράτος Τζώρτζογλου βρίσκεται στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια υποκριτικής, οι δυο τους μιλάνε καθημερινά μέσω skype και τηλεφώνου. Δείτε το video

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved