«Πόλεμος» Ελληνοκυπρίων κατά της Χρυσηίδας Δημουλίδου
Showbiz

«Πόλεμος» Ελληνοκυπρίων κατά της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Μία δήλωσή της ήταν αρκετή για να «ανάψουν» τα αίματα.

«Πέρασα τα σύνορα για να πάω στην Αμμόχωστο», δήλωσε η συγγραφέας και τι ήθελε να το ακούσει αυτό ο κυπριακός λαός... Έγινε πυρ και μανία. Η φράση αυτή η οποία ειπώθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε δεκάδες Κύπριους να στέλνουν μηνύματα στον εκδοτικό οίκο που εκδίδει τα βιβλία της Χρυσηίδας Δημουλίδου, σχολιάζοντας ότι η λέξη σύνορα είναι άτοπη και θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί η λέξη οδόφραγμα.

Μετά τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε και η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το εξής: «Αυτό είναι το ευχαριστώ που έγραψα βιβλίο αφιερωμένο στην Κύπρο. Ήδη δέχομαι τα πρώτα πυρά από Κύπριους που με κατηγορούν επειδή τόλμησα να πω στη Μενεγάκη ότι πέρασα τα σύνορα για να πάω στην Αμμόχωστο, ενώ έπρεπε να πω τα οδοφράγματα. Για να περάσεις όμως οδοφράγματα δεν σου ζητούν διαβατήριο... Έλεος δηλαδή. Πριν καν διαβάσουν το βιβλίο στάθηκαν σε μια λε΄ξη και το έκαναν μεγάλο θέμα. Α, φίλοι μου Κύπριοι, αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε δεν θα με ξαναδείτε Κύπρο... Ευχαριστώ πολύ...».

Το συγκεκριμένο post σύμφωνα με πληροφορίες του Showtime-cy με το που αναρτήθηκε στο προφίλ της, έκανε το γύρο του facebook με αποτέλεσμα να δεχτεί βροχή τα «πυρά» των Ελληνοκύπριων συγγραφέας. Λίγο αργότερα η Χρυσηίδα Δημουλίδου αποφάσισε να το αφαιρέσει λέγοντας χαρακτηριστικά «Τώρα τα βάζετε μαζί μου; Θα σβήσω το ποστ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved