Γιώργος Κιμούλης: «Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάρα πολλά πράγματα και για μένα. Υβριστικά. Ψευδή»
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: «Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάρα πολλά πράγματα και για μένα. Υβριστικά. Ψευδή»

Το διαδίκτυο έχει γίνει ένα με τη ζωή μας και μας προσφέρει τόσο θετικά όσο και αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Κιμούλης αν και δεν είναι εξαρτημένος από το διαδίκτυο έχει πολύ καλή σχέση με αυτό και εξηγεί σε τι ωφελεί και σε τι όχι το... σερφάρισμα!

«Το διαδίκτυο είναι μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Με πολλές ανοησίες μέσα αλλά και με πολύ σημαντικά πράγματα. Εγώ δεν σερφάρω άσκοπα. Περισσότερο, πληροφορίες ψάχνω», είπε ο ηθοποιός στο aixmi. Ο Γιώργος Κιμούλης όμως επισήμανε πως το διαδίκτυο εκτός από τα θετικά του εγκυμονεί και πολλούς κινδύνους.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως το διαδίκτυο μπορεί να σπρώξει κάποιον στην παγίδα να πιστέψει πως η πληροφορία είναι γνώση. Είναι όμως υπέρ αυτού του τόσο ανοιχτού και ανεξέλεγκτου χώρου ο Γιώργος Κιμούλης; «Εντελώς. Ο έλεγχος από που γίνεται; Από έναν θώκο εξουσίας. Κατ' επέκταση αν έχει κάποιος ένα οποιοδήποτε αντιεξουσιαστικό συναίσθημα, αντιδρά σ' αυτού του είδους τον έλεγχο. Δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος, εκτός από τον έλεγχο που κάνουμε εμείς στον εαυτό μας ανάλογα με την προσωπική μας νομοθεσία και τον προσωπικό μας πολιτισμό. Παραδείγματος χάρη, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάρα πολλά πράγματα και για μένα. Υβριστικά, ψευδή. Αλλά μήπως αντίστοιχα εγώ δεν τα έχω δει όλα αυτά και στον έντυπο Τύπο; Ο οποίος υποτίθεται ότι είναι και ελεγχόμενος, είναι και ενυπόγραφος», δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved