Γιώργος Κιμούλης: «Στις συνεντεύξεις λέμε ότι θέλουμε. Η ψυχή μας δε χρειάζεται αναγνώριση»
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: «Στις συνεντεύξεις λέμε ότι θέλουμε. Η ψυχή μας δε χρειάζεται αναγνώριση»

Για τρίτη χρονιά και με τεράστια επιτυχία συνεχίζεται η θεατρική παράσταση «Σλουθ» με πρωταγωνιστές το Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ο Γιώργος Κιμούλης μιλώντας στο aixmi δίνει τη δική του απάντηση σχετικά τόσο με την επιτυχία της συγκεκριμένης παράστασης όσο και με την αποτύπωση της επιτυχίας ενός έργου σε γενικότερη βάση. «Δυστυχώς πλέον η επιτυχία που κάνει ένα έργο αποτυπώνεται μόνον από τα εισιτήρια που κόβονται. Η καλλιτεχνική επιτυχία έχει άμεση σχέση μόνο με τον καλλιτέχνη. Ένα έργο τέχνης, ακόμα και σε τέχνες που θεωρούνται πληθυντικού αριθμού, όπως είναι το θέατρο, διατηρεί την ενικότητά του. Είναι το «θέλω» ενός ανθρώπου να εκφράσει ένα εσώτερο ενέργημα και να το δημοσιοποιήσει. Εκεί τελειώνει. Παύει να είναι δικό του. Το έργο αυτό αν αξίζει τον κόπο γίνεται κτήμα άλλων.», δηλώνει ο ηθοποιός.

Όσο για το αν ενστερνίζεται την άποψη πως ότα δίνεις την ψυχή σου το κοινό το αναγνωρίζει, ο Γιώργος Κιμούλης απαντά: «Αυτό είναι εντελώς καλλιτεχνικό κλισέ. Συνεντεύξεις. Στις συνεντεύξεις λέμε ότι θέλουμε. Η ψυχή μας δε χρειάζεται αναγνώριση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved