Βάσω Λασκαράκη: «Είναι απαράδεκτο να διασύρουν ευκολότερα καλλιτέχνες, από τους πολιτικούς»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Είναι απαράδεκτο να διασύρουν ευκολότερα καλλιτέχνες, από τους πολιτικούς»

Εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ρωτήθηκε αν ένα ζευγάρι που είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο έχει περισσότερες πιθανότητες η σχέση του να ρουτινιάσει. «Όταν ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο και θέλεις να είσαι μαζί του, δεν μπαίνεις στη διαδικασία αν το σκεφτείς.

Περνάει ο χρόνος και τον βλέπεις πια ως δικός σου άνθρωπο. Ειδικά όταν βλέπεις ότι συνεχίζει να είναι αξιοπρεπής. Έχω σχεδόν τρία χρόνια σχέση και δεν έχει περάσει καν κάτι τέτοιο από το μυαλό μου» , δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ. Όσο για τον αν θα την ενοχλούσε να την γνώριζαν μέσα από τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και όχι από τη δουλειά της είπε:

«Ο περισσότερος κόσμος με γνώρισε μέσα από την "Πολυκατοικία". Το πρώτο πεντάμηνο μιλούσαν όλο για την σχέση μου με τον Γιάννη. Στην αρχή νευρίαζα αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Δεν μου αρέσει ο διασυρμός των ανθρώπων σε προσωπικό επίπεδο για το οτιδήποτε. Είναι απαράδεκτο να διασύρουν ευκολότερα καλλιτέχνες, που δεν φταίνε σε τίποτα από τους πολιτικούς, για παράδειγμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved