Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει τις παραξενιές και τις… «καφρίλες» της!
Showbiz

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει τις παραξενιές και τις… «καφρίλες» της!

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν σήμερα καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η νεαρή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στου «Βασιλιάδες» μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο πολύ επιτυχημένο σήριαλ του Mega λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «είμαστε πολύ καθηλωμένοι οικονομικά».

Στη συνέχεια η τηλεοπτική Νεφέλη μίλησε και για την προσωπική της ζωή αναφέροντας πως είχε μια μακροχρόνια σχέση, τρία χρόνια, όπου τελείωσε και πλέον νιώθει έτοιμη να ξανά ερωτευτεί. Δήλωσε επίσης πως για εκείνη η απιστία δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας καθώς και πως την έχει βιώσει.

Η Κατερίνα Γερονικολού, μίλησε όμως και για τις παραξενιές που έχει ως άνθρωπος λέγον τας συγκεκριμένα ότι γίνεται έξαλλη όταν της παίρνουν τη θέση στον καναπέ του σπιτιού της και όταν της πιέζουν την οδοντόκρεμα από πίσω προς τα εμπρός και όχι στη μέση.

Όμως η ηθοποιός παραδέχτηκε πως αν και γλυκιά και καλοσυνάτη έχει κάνει και «καφρίλες» στη ζωή της εξιστορώντας μια. «Σε ένα μπαρ έριξα ένα ποτήρι κόκκινο κρασί σε μια κοπέλα, επειδή είχε κλέψει τα τσιγάρα της φίλης μου και τα κάπνιζε επιδεικτικά μπροστά της», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved