Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει για τα παιδικά χαμόγελα!
Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει για τα παιδικά χαμόγελα!

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση με την οργάνωση για το παιδί «Το χαμόγελο του παιδιού», που οργανώνουν ενόψει του Πάσχα η Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και ο Δήμος Φυλής – Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα τραγουδήσει αυτή την Πέμπτη 5 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (Κλειστό πάλης) ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Φυλής και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων σε θέματα δικαιωμάτων του παιδιού, κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού καθώς και την ανάδειξη των δράσεων της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες στηρίζει αφιλοκερδώς για ακόμη μια φορά τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής τραγουδώντας τις επιτυχίες του στα παιδιά και διαδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και ακόμη τρεις καλλιτέχνες της Universal Music Greece οι Παναγιώτης Τσακαλάκος, Velvet Fire και Χρήστος Π, οι οποίοι και θα διασκεδάσουν τα περισσότερα από 5000 παιδιά που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Παράλληλα για την ενίσχυση της οργάνωσης «Tο χαμόγελο του παιδιού» θα λειτουργεί Bazaar με πασχαλινά είδη και δώρα φτιαγμένα με μεράκι από εθελοντές της οργάνωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved