Όλγα Λαφαζάνη: «Στην τηλεόραση επιβιώνουν οι αδίστακτοι»
Showbiz

Όλγα Λαφαζάνη: «Στην τηλεόραση επιβιώνουν οι αδίστακτοι»

«Ο χώρος των media είναι ταυτόσημος με τη λέξη ματαιοδοξία, και μπροστά σ' αυτή πολλοί άνθρωποι δε μπορούν να αντισταθούν με αποτέλεσμα να αλλοιώνονται», δηλώνει η Όλγα Λαφαζάνη.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο entertv, σχολιάζει το πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσει κάποιος στο χώρο της τηλεόρασης και εξηγεί κατά τη γνώμη της τι χρειάζεται για να επιβιώσει κάποιος σε αυτό το χώρο: «Για να υπάρχεις και να επιβιώσεις υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας είναι να έχεις ταλέντο, τύχη, άστρο, καλές δημόσιες σχέσεις , εξυπνάδα και μόρφωση. Και ο άλλος ... να μην έχεις τίποτα από όλα αυτά αλλά να είσαι αδίστακτος, να γλείφεις αυτούς που πρέπει, να πουλάς τα πάντα, με λίγα λόγια ικανός για όλα... Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό που επιβιώνει, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία», λέει χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από το χώρο των media απέκτησε μια πολύ καλή φίλη η οποία θα γίνει και κουμπάρα της, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όσο για το πώς προέκυψε η κουμπαριά, λέει η δημοσιογράφος: «Όταν ήμουν έγκυος είχα πει στη Σταματίνα πως αν είχα κορίτσι θα ήθελα πολύ να το βαφτίσει εκείνη. Στη συνέχεια δεν το συζητήσαμε καθόλου και κάποια στιγμή αφού γεννήθηκε η μικρή είχαν έρθει στο σπίτι μας με το Θέμη και μέσα σε μια χαλαρή κουβέντα οριστικοποιήθηκε η κουμπαριά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved