Μίνα Αδαμάκη: «Δεν έγινα ηθοποιός από ματαιοδοξία»
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: «Δεν έγινα ηθοποιός από ματαιοδοξία»

Η Μίνα Αδαμάκη μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη το θέατρο και αποκάλυψε πώς έγινε ηθοποιός κρυφά!

"Σπούδασα από αγάπη για το θέατρο και τη τέχνη και όχι από φιλαρέσκεια και ματαιοδοξία. Έζησα την εποχή που ήταν ασυμβίβαστο ο ηθοποιός του θεάτρου τέχνης να κάνει κινηματογράφο ή τηλεόραση. Για τον Κάρολο Κούν η παράλληλη ενασχόληση σήμαινε αποπροσανατολισμό και αποδιοργάνωση. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει ο ηθοποιός πρέπει να έχει παράλληλες ενασχολήσεις. Δεν είναι θέμα μόνο βιοπορισμού αλλά και πολύπλευρης δραστηριότητας και εξέλιξης» είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Αρμουτίδη στον Ελληνικό 889 η ηθοποιός!

Η Μίνα Αδαμάκη αναπόλησε τις στιγμές των γυρισμάτων από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά: "Τρείς χάριτες". " Η σειρά γράφτηκε από τους Ρέππα - Παπαθανασίου πάνω στις τρεις προσωπικότητες της Άννας Παναγιωτοπούλου , της Νένας Μεντή και της δικής μου , και αυτό ήταν επιτυχία»

Σήμερα η ηθοποιός συμμετέχει σε μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου: «Η αυλή των θαυμάτων". "Είμαι ευτυχισμένη που κατόρθωσα να ξεφύγω από την τυποποίηση της ηθοποιού που ενσαρκώνει μόνο ρόλους σε κωμωδία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμένα που ο κόσμος με αποδέχτηκε δίνοντας στην καλλιτεχνική μου πορεία την διάσταση που πρέπει να υπάρχει στον δρόμο του κάθε ηθοποιός .Σπούδασα ηθοποιός κρυφά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved