Μάκης Ρευματάς: Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε
Showbiz

Μάκης Ρευματάς: Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Είναι ο τζέντλεμαν του ελληνικού θεάτρου, ωστόσο η ζωή του επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις τον τελευταίο καιρό.

Ο γολγοθάς του μακρύς αφού για τρεις ολόκληρους μήνες έμεινε κλεισμένος σε νοσοκομείο, κάνοντας τη μία εξέταση μετά την άλλη, μέχρι οι γιατροί να καταλήξουν στην αιτία του προβλήματος. Όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ο Μάκης Ρευματάς βασανιζόταν για αρκετά μεγάλο διάστημα και μάλιστα στο πλευρό του είχε μόνο την κόρη του, Έφη Ρευματά.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα: «Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και πέρασα μεγάλη αγωνία, γιατί τρεις ολόκληρους μήνες ήμουν σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων και δεν έβρισκαν τι έχω. Ήμουν ο πιο γερός ασθενής... Έκανα τόσες εξετάσεις, που δεν έχει κάνει άλλος και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ένα θετικό, να ξέρω τι έχω, τίποτα... Ώσπου πρήστηκε ένας αδένας πίσω από το αφτί... Απευθύνθηκα σε έναν καταπληκτικό αιματολόγο, τον πανεπιστημιακό Παναγιώτη Παναγιωτίδη, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο οποίος βρήκε ότι έχω λέμφωμα. Απλώς ήταν μπελαλίδικο, γιατί έπρεπε να κάνω οκτώ χημειοθεραπείες. Και επειδή φορτώνεται ο οργανισμός με κορτιζόνη αισθάνεσαι κάποια μικροζάλη. Όταν οι λεμφαδένες παρουσιάζουν ένα είδος διόγκωσης εξωτερικό και εσωτερικό, ο θεράπων γιατρός σου πρέπει να έχει μια εμπειρία σαν του κ. Παναγιωτίδη, για να ανακαλύψει αμέσως με μια απλή εξέταση τι έχεις και να σου δώσει την κατάλληλη χημειοθεραπεία».

Πλέον, ο Μάκης Ρευματάς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της θεραπείας του και έχει βγει από το νοσοκομείο, ενώ συνεχίζει να ζει τη ζωή του στο έπακρον: «Είμαι νευρωτικός» παραδέχεται «με την έννοια ότι κινούμαι πάρα πολύ γρήγορα. Όταν παλιά μου έλεγαν "κουράστηκες" νευρίαζα. Όταν η γυναίκα με ρωτούσε "Είσαι κουρασμένος;" της έλεγα να μην ξαναπείς αυτή τη λέξη. Ακόμα και τώρα δεν νιώθω κουρασμένος και βρίσκομαι σε συνεχή υπερένταση και αυτό μάλλον μου κάνει καλό. Μου αρέσει να ζω με υπερένταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved