Μαρτζούκου-Καζάκος: Η περιπέτεια που έζησαν και ο ερχομός του Ιάσονα!
Showbiz

Μαρτζούκου-Καζάκος: Η περιπέτεια που έζησαν και ο ερχομός του Ιάσονα!

Χθες το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύζυγός του Ιωάννα Μαρτζούκου πήραν από το μαιευτήριο το νεογέννητο μωρό τους και επέστρεψαν σπίτι τους.

Η Ιωάννα ήταν έγκυος, αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι έφερε στον κόσμο το γιο της πρόωρα. Είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και κάθε δεκαπέντε μέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο. Πριν από ένα μήνα, η Ιωάννα πήγε πάλι στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν αναγκαίο ότι έπρεπε να πάρουν το μωρό με καισαρική τομή, αφού υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

«Το παιδί έμεινε ορισμένο χρόνο στη Μονάδα Προώρων γιατί είχε πολύ χαμηλό βάρος. Είχε άριστη ανταπόκριση, πήρε το βάρος που έπρεπε και χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο. Η Ιωάννα έδειξε αξιοθαύμαστη υπομονή, άντεξε όλη αυτή την ταλαιπωρία και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μωρό. Αισθάνομαι ευτυχής για την Ιωάννα γιατί ήταν μια ειδική περίπτωση. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Κάθε δεκαπέντε μέρες έμπαινε στο νοσοκομείο. Την παρακολουθούσαμε με ιατρική αγωγή», δήλωσε στην Espresso ο γιατρός της.

Οι δύσκολες στιγμές ανήκουν πια στο παρελθόν! Μαμά και μπαμπάς τώρα είναι πανευτυχείς που ο μικρός Ιάσονας βγήκε νικητής.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαι τρελαμένη από τη χαρά μου. Είναι ίδιος ο πατέρας του», δήλωσε η Ιωάννα Μαρτζούκου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved