Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας
Showbiz

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έχει ζήσει  μια ζωή γεμάτη επιτυχίες, αγάπη από τον κόσμο, αναγνώριση και καταξίωση. Η μοίρα όμως του έχει φερθεί και αρκετά σκληρά, αφού τα χτυπήματά της ήταν... τραγικά.

Το πρώτο χτύπημα για τον καλλιτέχνη ήρθε με την αυτοκτονία του γαμπρού του, Ανδρέα Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας ήταν ένας άνθρωπος υπεύθυνος και πολύ τυχερός στην ζωή του, ενώ σχεδόν όλες του οι επαγγελματικές επιλογές ήταν επιτυχημένες. Κάποια στιγμή ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος του ανέθεσε την διεύθυνση του κέντρου «Γέφυρα». Εκείνος όμως λόγω ενός κακού deal έχασε το κέντρο. Ήταν ένας πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, χαρούμενος και φιλότιμος. Δεν άντεξε τις τύψεις καθώς ένιωθε ένοχος για την απώλεια του κέντρου και αυτοκτόνησε.

Το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο ήρθε από τον γιο του Γιώργο. Ένας νέος πολυτάλαντος και με τα χαρίσματα του πατέρα του. Σχεδόν πάντα εμφανιζόντουσαν μαζί και αυτό ήταν κάτι που ο Γιώργος το είχε κερδίσει επάξια. Η συμπεριφορά του όμως σύμφωνα με το περιοδικό Ciao είχε αρχίσει να αλλάζει όταν έμπλεξε με κακές παρέες. Αυτό είχε μεγάλο αντίκτυπο στην οικογένειά του, καθώς οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί και τα παιδιά του μένουν πλέον μόνιμα με τον παππού τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved