Κάτια Δανδουλάκη: «Θα έμενα σε μια δουλειά και χωρίς χρήματα»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Θα έμενα σε μια δουλειά και χωρίς χρήματα»

Μπορεί η Κάτια Δανδουλάκη να ανήκει σε εκείνους που πληρώθηκαν από την καθημερινή σειρά του Mega «Η Ζωή της άλλης» εν αντιθέσει με πολλούς άλλους συναδέλφους της παρόλα αυτά δηλώνει πως θα δούλευε και χωρίς απολαβές.

«Φυσικά και θα συνέχιζα σε μια δουλειά που δεν θα πληρωνόμουν, δεν το συζητώ», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη στο TV Έθνος και εξήγησε πως «εάν σταματήσουμε εμείς, θα σβήσουν οι μηχανές. Στη συνέχεια θα βρουν άλλους τρόπους επιβίωσης τα κανάλια και κάτι τέτοιο δεν μας συμφέρει...». Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η ηθοποιός δεν θέλει να ανακοινώσει τίποτα αν και έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αφού τα πάντα στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι θολά και μετέωρα.

Η ηθοποιός όμως μιλάει και για την αγάπη που λαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο, ο οποίος την ακολουθεί πιστά. «Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλο δώρο ανεκτίμητης αξίας. Εκτίμησε το δόσιμο ψυχής μου, τις επιλογές μου, τον τρόπο που το σεβόμουν πάντα, την αλήθεια μου, αν θες - γιατί ποτέ δεν καμώθηκα κάτι άλλο απ' αυτό που είμαι και του πρόσφερα την απόλυτη αλήθεια μου.», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved