Η Κλέλια Ρένεση γράφει στίχους για τραγουδιστές!
Showbiz

Η Κλέλια Ρένεση γράφει στίχους για τραγουδιστές!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν η Κλέλια Ρένεση που μίλησε για την καλή της εμφάνιση που την έχει βοηθήσει στην δουλειά της στην αρχή της καριέρας της.

Υποστήριξε πως δεν πιστεύει στο σεξ απίλ, αλλά στην γοητεία του ανθρώπου και δεν την γοητεύουν οι γυμνασμένοι άντρες. Ακόμη ένα πρόβλημα της ηθοποιού είναι ότι πλέον οι άντρες δεν φλερτάρουν όσο για τη δουλειά της δεν της έχει τύχει μέχρι τώρα να την εκβιάσουν ή να την παρενοχλήσουν για να κερδίσει μια δουλειά.

Η Κλέλια, ανέφερε επίσης, πως όταν γνωρίζει έναν άνθρωπο δεν προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει προβάλλοντας τα καλά της στοιχεία. Αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο γράφει στίχους, αλλά δεν ήθελε να πει δημόσια κάποιους από αυτούς.

Όσο για το αν είναι αυτή την περίοδο σε σχέση, η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει ενώ δήλωσε πως δεν ερωτεύεται εύκολα στην ζωή της και θα μπορούσε να είναι σε μια σχέση με έναν άντρα που δεν είναι ερωτευμένη. Και αναφορικά με τη ζήλεια είπε πως ζηλεύει σε λογικά πλαίσια δηλαδή τόσο όσο χρειάζεται για να αναζωπυρώσει την σχέση της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved