Ελένη Αγγελοπούλου: «Μου λείπει το πόσο παιδί ήταν ο πατέρας μου»
Showbiz

Ελένη Αγγελοπούλου: «Μου λείπει το πόσο παιδί ήταν ο πατέρας μου»

Το δρόμο για τα Κύθηρα πήρε η κόρη του Θόδωρου Αγγελόπουλου, Ελένη για να καταπιαστεί με την πρώτη επεξεργασία ενός ογκώδους υλικού που είχε συγκεντρώσει με στόχο ένα πολύ προσωπικό πορτραίτο του πατέρα της, Θόδωρου Αγγελόπουλου!

Αφορμή θα σταθεί μια συνάντηση φίλων ανήμερα των γενεθλίων του Θόδωρου Αγγελόπουλου που διοργανώνεται στο Μουσείο Μπενάκη. Στο πλαίσιο αυτής της βραδιάς μνήμης, την 27η Απριλίου, η Ελένη Αγγελοπούλου θα παρουσιάσει ένα τρίλεπτο βίντεο - πρώτο δείγμα των πλάνων της που είχε τραβήξει τους τελευταίους έξι μήνες με σκοπό κάποια στιγμή να μοντάρει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ.

Η Ελένη Αγγελοπούλου σε συνέντευξη της στον Ελεύθερο Τύπο δήλωσε «Ήταν πράγματα που ειπώθηκαν αναίτια, άδικα και προσωπικά δεν τα διέκρινα πουθενά. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ήταν πολύ σκληρός και τελειομανής μόνο απέναντι στο προσωπικό του βλέμμα», δηλώνει η κόρη του Ελένη.

Όσο για το τι της λείπει περισσότερο από τον πατέρα της, απάντησε : «Το πόσο παιδί ήταν. Το να μου τηλεφωνεί 30 φορές την ημέρα επειδή δεν άντεχε τη μοναξιά. Πολλά μου λείπουν... τα μάτια του, τα χέρια του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved