Τάσος Μικρούλης: Από το "Fame Story"…  στο Μπρόντγουεϊ
Showbiz

Τάσος Μικρούλης: Από το "Fame Story"… στο Μπρόντγουεϊ

Ο Τάσος Μικρούλης, τον οποίο γνωρίσαμε από το «Fame Story», τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα παίζοντας σε διεθνείς ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

«Ζω τριάμισι χρόνια στη Νέα Υόρκη. Μου έγινε μια επαγγελματική πρόταση για τραγούδι και έτσι μετακόμισα. Τον πρώτο καιρό δε τραγουδούσα. Έχω ερμηνεύσει ένα τραγούδι που ακούστηκε σε μια ταινία, η οποία βραβεύτηκε σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ, αλλά βασικά είμαι ηθοποιός. Οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι είναι ως επί το πλείστον Αμερικανοί παραγωγοί. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά μου εδώ. Ασχολούμαι με το θέατρο από δέκα ετών. Μεγάλωσα στην Αμερική, οπότε για μένα αυτό το περιβάλλον ήταν γνώριμο. Μου ήταν εύκολο να καταλάβω τη νοοτροπία των ανθρώπων της Νέας Υόρκης» είπε στην Espresso.

Και αποκάλυψε: «Γνώρισα μέσα από μια οντισιόν τη Cynthia Hsuing, παραγωγό του «Young Hercules»... αυτή που ανακάλυψε τον Ryan Gosling, και πήρα τον suppoorting ρόλο στην ταινία της «Are You For Great Sex?», που κέρδισε αρκετά βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ, και ένα από τα τραγούδια μου ήταν μέσα στο soundtrack της ταινίας. Ετσι ξεκίνησαν όλα εδώ. Επειτα, ήρθαν πολλές άλλες ταινίες, σειρές και θεατρικά. Πρόσφατα, έκανα off-Broadway το «Ιφιγένεια εν Ταύροις» με τον Λεωνίδα Λοϊζίδη. Έπαιξα τον βασιλιά Θόα, ενώ τον Μάιο θα υποδυθώ τον Ρότζερ στο «Rent». Σαν παραγωγός επίσης κάνω το «Four Dogs and a Bone» του John Patrick Shanley, ο οποίος κέρδισε Οσκαρ για την ταινία «Moonstruck» με την Oλυμπία Δουκάκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved