Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι καψούρα. Το άγγιγμά του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι καψούρα. Το άγγιγμά του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά και δηλώνει ότι είναι καψούρα μαζί του!

Άραγε τι θέλει να έχει ένας άντρας; «Ωριμότητα, χιούμορ, σεβασμό και αγάπη. Όσο πιο απλά είναι τα συστατικά μιας συνταγής, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση και να ζητάμε από τον άλλο πάρα πολλά, όταν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα προσφέρουμε. Καλό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που μας δίνει ο σύντροφός μας, αλλιώς μπορούμε να φύγουμε», λέει η Έλλη Κοκκίνου στο περιοδικό Glam.

Μάλιστα τονίζει: «Εμένα δεν μου αρέσει να ευνουχίζω τους άνδρες. Θεωρώ ότι τους αποδυναμώνω και ότι χάνουν την ανδροπρέπειά τους. Θέλω να υπάρχει μια ισορροπία σε μια σχέση. Δεν με νοιάζει ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορη».

Ο μοναδικός άνδρας που του παραδίνεται είναι... ο γιος της. «Δεν είμαι απλά ερωτευμένη μαζί του. Είμαι καψούρα. Το άγγιγμά του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου», λέει η Έλλη.

«Τα ωραιότερα "σ' αγαπώ" είναι όλα τα "σ' αγαπώ" του γιου μου. Α και το "κοριτσάρα μου θα σε παντρευτώ" που μου λέει. Βέβαια απ' ότι θυμάμαι κι εγώ έλεγα στον μπαμπά μου ότι θα τον παντρευτώ» δήλωσε γελώντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved