Γιάννης Σαββιδάκης: «Δεν έκανα με το ζόρι φιλίες και δεν έγινα μαϊντανός»
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: «Δεν έκανα με το ζόρι φιλίες και δεν έγινα μαϊντανός»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε για την αποχή του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Ναι, δεν ήμουν ενεργητικός σε ό,τι αφορά τη δισκογραφία. Συναυλίες έκανα. Δεν το άφησα ποτέ. Δισκογραφικά έλειπα πεντέμισι χρόνια. Ο άνθρωπος περνάει από διάφορα σοκάκια στη ζωή του. Έκανα δύο παιδιά και δεν μου λείπει τίποτε. Είναι σημαντικό να μην έχεις απωθημένα σε κάθε κεφάλαιο της ζωής σου. Έχω κάνει πλατινένιους, χρυσούς δίσκους και τώρα χαίρομαι που ολοκλήρωσα το νέο CD με τίτλο "Γίνομαι θεός"», δήλωσε στην Espresso. Όσο για το αν έχει δεχθεί πόλεμο αποκάλυψε:

«Δεν το αισθάνθηκα και, αν με έχουν πολεμήσει, δεν το ξέρω. Νομίζω ότι δεν μας φταίει κανείς, δικές μας είναι οι επιλογές. Κάποια στιγμή ένας διευθυντής εταιρείας μου είχε πει: «Εσύ είσαι σαν τον κομήτη. Έρχεσαι, χτυπάς και φεύγεις. Δεν είσαι μέσα στο παιχνίδι της καλλιτεχνικής παρέας». Δεν έκανα με το ζόρι φιλίες και σχέσεις για να κρατηθώ στην επικαιρότητα. Ήμουν λίγο κομάντο. Δεν έγινα μαϊντανός, δεν έγινα "κολλητάρι" σε κάποιους. Η εικόνα μου δεν "κορέστηκε" ούτε κούρασε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved