Φτιάξε το video που θα ντύσει το καινούριο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη «Πάρτα και Φύγε»
Showbiz

Φτιάξε το video που θα ντύσει το καινούριο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη «Πάρτα και Φύγε»

Έχεις ταλέντο; «Πάρτα και Φύγε» τότε δημιουργώντας εσύ το δικό σου βίντεo για την ολοκαίνουργια επιτυχία του Κώστα Καραφώτη σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική Αντώνη Σκόκου!

Αν ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι είναι η εικόνα, τότε με βασικά εργαλεία το editing πρόγραμμα του υπολογιστή σου, άντε και τη βιντεοκάμερά σου, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου μουσικό video για το νέο single του Κώστα Καραφώτη.

Γίνε εσύ ο δημιουργός και το καλύτερο video, σύμφωνα με το tralal, θα επιλεγεί από τον ίδιο τον Κώστα Καραφώτη για να αναρτηθεί τόσο στο "KARAFOTIS TV" όσο και σε όλα τα επίσημα Social Media του δημοφιλή καλλιτέχνη!

Ο διαγωνισμός αφορά τον καθένα! Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου είτε με φωτογραφίες, είτε με film ή γραφικά design και το βίντεο του δημιουργού που θα επιλεχθεί θα αποτελέσει το βασικό προωθητικό εργαλείο της νέας δουλειάς του Κώστα Καραφώτη.

Αν «ψήνεστε» όμως βιαστείτε, διότι η τελευταία μέρα που μπορείτε να καταθέσετε τη δουλειά σας είναι η 26η Απριλίου, ενώ στις 27 Απριλίου ημέρα έναρξης των καλοκαιρινών εμφανίσεων του στο Frangelico ο Κώστας Καραφώτης θα επιλέξει το clip που του αρέσει και θα το ανακοινώσει μέσω του προσωπικού του site.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved