Έλλη Κοκκίνου: «Έχω ακόμα περισσότερες ανασφάλειες με τον εαυτό μου»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Έχω ακόμα περισσότερες ανασφάλειες με τον εαυτό μου»

Πριν από έναν η Έλλη Κοκκίνου έλεγε ότι έχει ανασφάλειες όχι με τη διαφορά ηλικίας, αλλά με τον ίδιο της τον εαυτό. Ένα χρόνο μετά, τι έχει αλλάξει;

«Με πετυχαίνεις σε μια περίοδο που έχω ακόμα περισσότερες ανασφάλειες με τον εαυτό μου (γέλια). Από εκεί και πέρα, για ποιο λόγο να με ενοχλεί η ηλικία; Παντρεύτηκα με έναν άνθρωπο μεγαλύτερό μου, που επίσης είχαμε αρκετά χρόνια διαφορά, πάλι δεν είχα πρόβλημα, τώρα είμαι με κάποιον άλλον. Όσον αφορά στις ανασφάλειες, τι να κάνουμε, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει; Και στο κάτω κάτω, όλες οι γυναίκες, κάποια στιγμή δεν έχουμε;» τόνισε στο Glam.

Ο χρόνος που περνά τη φοβίζει; «Καθόλου».

Είναι δηλαδή από τις γυναίκες που όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη είναι χαρούμενες με αυτό που βλέπουν; «Κοίτα, αν πιστεύω ότι θα μοιάζω πάντα σαν 20άρα, τότε είμαι τρελή. Μπορώ, όμως, να είμαι μια γυναίκα 41 ετών, καλοστεκούμενη που προσέχει τον εαυτό της.»

Λέει την ηλικία της ανοιχτά; «Το βρίσκω τόσο ανούσιο να κρύβει κάποια γυναίκα την ηλικία της. Τι κερδίζεις με το να μην την πεις; Αν προσέχεις τον εαυτό σου όσο μπορείς, γιατί να την κρύβεις;»

Πώς βλέπει λοιπόν τον εαυτό της; «Δεν μου αρέσουν και όλα. Για την ακρίβεια δεν μου αρέσουν πάρα πολλά.»

Θα έμπαινε στη διαδικασία να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή της; Θα έκανε κάποια πλαστική ή μπότοξ; «Τις πλαστικές τις φοβάμαι, ιδίως αυτές που γίνονται στο πρόσωπο. Αυτό που κάνω είναι κάποιες ενέσιμες βιταμίνες, κυρίως για ενυδάτωση. Όπως και να το κάνεις, το ξενύχτι και το μακιγιάζ επιβαρύνουν. Προς το παρόν, όμως, δεν το σκέφτομαι για κάποια άλλη επέμβαση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved