Ομοιότητες με το χτύπημα στον Φουστάνο το «ντου» στο σπίτι του Μαρίνου
Showbiz

Ομοιότητες με το χτύπημα στον Φουστάνο το «ντου» στο σπίτι του Μαρίνου

Οι αδίστακτοι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του Γιώργου Μαρίνου είναι οι ίδιοι που μετέτρεψαν σε κόλαση και τη ζωή του Ανδρέα Φουστάνου μέσα στην πολυτελή κατοικία του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την έρευνα για τη ληστεία στο σπίτι του Γιώργου Μαρίνου, η πρακτική που ακολούθησαν οι ληστές είναι παρόμοια με αυτήν της συμμορίας που είχε εισβάλει στις 5-10-11 στο σπίτι του γνωστού χειρουργού. Και στις δύο περιπτώσεις εισέβαλαν από ανασφάλιστα παράθυρα και αιφνιδίασαν τα θύματά τους. Ο Γιώργος Μαρίνος στάθηκε πιο τυχερός από τον Ανδρέα Φουστάνο, καθώς δεν βασανίστηκε από τους δράστες. Αντιθέτως ο πλαστικός χειρουργός δέθηκε χειροπόδαρα, φιμώθηκε και του έκλεισαν τα μάτια.

Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες ήταν πολύ καλά διαβασμένοι και είχαν παρακολουθήσει το θύμα τους. Επίσης και στις δύο περιπτώσεις οι ληστές ζητούσαν επιτακτικά από τα θύματά τους να τους αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα, ενώ παράλληλα έκαναν λόγο για ύπαρξη χρηματοκιβωτίου.

Τον Οκτώβριο του 2011, μετά τη ληστεία στο σπίτι του Ανδρέα Φουστάνου, η σπείρα, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ., διαλύθηκε, καθώς κατάλαβε πως τουλάχιστον ένα από τα μέλη της βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση και ο κίνδυνος αποκάλυψης και για τους υπόλοιπους ληστές ήταν άμεσος. Ετσι μέσα σε ένα βράδυ εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους, καθώς διέφυγαν στην Αλβανία.

Όπως όλα δείχνουν όμως, όπως αναφέρει η Espresso, ορισμένα από τα μέλη αυτής της άγριας συμμορίας που με την πρακτική της είχε ανοίξει τον δρόμο στη δράση της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ, επέστρεψαν στην Ελλάδα, παράνομα βέβαια, και άρχισαν πάλι να ασκούν τη δραστηριότητα που γνωρίζουν πολύ καλά: τις ληστρικές επιδρομές σε σπίτια εύπορων και διάσημων προσώπων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved