Ζέτα Μακρυπούλια: «Ζώντας με τον Μιχάλη ένα χρόνο και κάτι δεν έχω απομυθοποιήσει τίποτα»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ζώντας με τον Μιχάλη ένα χρόνο και κάτι δεν έχω απομυθοποιήσει τίποτα»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε σε συνέντευξή της για το Dancing και τους λόγους που αναβλήθηκε και πώς είναι η συγκατοίκηση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είπε για την αναβολή του Dancing with the stars:"Με ξάφνιασε! Μέχρι και την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση δεν υπήρχε ούτε φήμη που να υποδηλώνει ότι θα σταματούσε. Όμως από την στιγμή που μου εξήγησαν το λόγο για τον οποίο δεν θα γινόταν τελικά- εξαιτίας της οικονομικής κρίσης- το σεβάστηκα".

Άραγε αυτή η εξέλιξη την επηρέασε οικονομικά; Η ίδια απάντησε στο περιοδικό celebrity: "Τους πάντες έχει αγγίξει. Ακόμα και αν γινόταν η εκπομπή πάλι θα με είχε αγγίξει γιατί ως γνωστόν τα πράγματα στην τηλεόραση δεν είναι όπως παλιά. Υπάρχουν πολλές μειώσεις στα budgets πλέον".

Όσο για το Μιχάλη τόνισε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που θαυμάζω στον Μιχάλη [...] Κρατάει πολύ ζωντανή μια σχέση ο θαυμασμός και ζώντας μαζί του ένα χρόνο και κάτι χαίρομαι που δεν έχω απομυθοποιήσει τίποτα από όλα αυτά που διέκρινα από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε!».

Και δεν δίστασε να πει: " Μακάρι να μπορούσα να ζήσω χωρίς να γνωρίζει κανείς το οτιδήποτε. Από την στιγμή όμως που αυτό δεν μπορεί να γίνει και είσαι σε μια σοβαρή σχέση και συζείς με κάποιον, περνάς χρόνο μαζί του, πας διακοπές μαζί του, με άλλα λόγια έχεις ένα έτερον ήμισυ, αυτό δεν μπορείς να το κρύψεις με τίποτα!".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved