Οι most Loved and Hated τραγουδιστές!
Showbiz

Οι most Loved and Hated τραγουδιστές!

Ποιους τραγουδιστές αγαπάτε και ποιους αντιπαθείτε; Τι έδειξε το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz, για το μήνα Απρίλη;

Οι most loved τραγουδιστές:

Στην κορυφή της προτίμησής σας είναι η Άννα Βίσση (39.614) και ακολουθεί η Νάντια Μπουλέ με μεγάλη διαφορά (μόλις 14.116)! Τη σκυτάλη παίρνει η Έλενα Παπαρίζου (13.853), στη τέταρτη θέση είναι η Χαρούλα Αλεξίου (9.743) και στην πεντάδα των αγαπημένων τραγουδιστών κατάφερε να μπει η... Δέσποινα Βανδή με 8.864 ψήφους!

Οι most hated τραγουδιστές:

Αν και αρκετοί την ψήφισαν ως την πιο αγαπημένη τους τραγουδίστρια, η... Δέσποινα Βανδή κατάφερε να είναι η πρώτη μη συμπαθής καλλιτέχνιδα, αφού συγκέντρωσε 22.954 ψήφους, ακολουθεί με διαφορά η Άρτεμις Αλεξανδράτου (8.839), και με επτά ψήφους διαφορά ο Τόλης Βοσκόπουλος κατατάσσεται στην τρίτη θέση (8.321)! Στους most hated τραγουδιστές είναι ο... Νίκος Καρβέλας (7.765) και τελευταία στην πεντάδα η... Άντζελα Δημητρίου (7.469)!

Αν θέλετε να δείτε να φιγουράρει ο αγαπημένος σας τραγουδιστής ή αυτός που αντιπαθείτε στο poll του gossip-tv.gr , δεν έχετε παρά να ψηφίσετε και εσείς στο Love and Hate, γιατί μην ξεχνάτε... εσείς αποφασίζετε για το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου poll της ελληνικής showbiz! Για να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις αυτόν το μήνα που η ψηφοφορία ξεκίνησε από την αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved