Ευγενία Τσαούση: Αγνώριστη η ηθοποιός της σειράς «Βασιλιάδες»!
Showbiz

Ευγενία Τσαούση: Αγνώριστη η ηθοποιός της σειράς «Βασιλιάδες»!

Μία διαφορετική φωτογράφηση έκανε η Ευγενία Τσαούση! Φωτογραφήθηκε σαν cowgirl και μίλησε για τη σειρά «Βασιλιάδες», για τη διακοπή των γυρισμάτων και για τους άντρες!

«Δεν έχω παράπονο, οι άντρες με πλησιάζουν εύκολα αλλά δεν είναι εύκολο να με ''ρίξουν''. Οι πιθανότητες να φλερτάρω εγώ κάποιον είναι μικρές. Όταν, για παράδειγμα, πηγαίνω σε ένα μπαρ με την παρέα μου, το βλέμμα μου δεν ψάχνει τριγύρω. Είμαι με τις φίλες μου και τέρμα", δηλώνει η ηθοποιός στο περιοδικό celebrity.

Να αναφέρουμε ότι η Ευγενία διατηρεί τα τελευταία 5 χρόνια σχέση με τον ηθοποιό Ορφέα Παπαδόπουλο.

Όσο δε για το ρόλο της της στους «Βασιλιάδες»: «Ρόλος της Σόφης για μένα ήταν πρόκληση. Γιατί δεν μοιάζουμε καθόλου σαν χαρακτήρες. Ερωτεύομαι πάρα πολύ δύσκολα και ποτέ δεν έχω μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο όπως εκείνη. Δεν διεκδικούσα ποτέ τον ίδιο άντρα με μια φίλη μου, θα έκανα ένα βήμα πίσω. Άλλωστε οι έρωτες έρχονται και φεύγουν, οι φιλίες είναι αυτές που μένουν»!

Για την διακοπή των γυρισμάτων της σειράς είπε: «Ακούγαμε και εμείς τις φήμες ότι η σειρά θα κοπεί. Οι υπεύθυνοι όμως μας είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει προσωρινά, αλλά δεν με αγχώνει αυτό γιατί είναι μία δουλειά που αγαπάει ο κόσμος και είμαστε πολύ μπροστά σε επεισόδια. Το βλέπω και ως ευκαιρία για να ξεκουραστώ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved