Αθερίδης: «Το κράτος έπρεπε να απαγορεύει να πετούν στα μπουζούκια 150.000 ευρώ στα λουλούδια όταν έξω υπάρχουν άστεγοι»
Showbiz

Αθερίδης: «Το κράτος έπρεπε να απαγορεύει να πετούν στα μπουζούκια 150.000 ευρώ στα λουλούδια όταν έξω υπάρχουν άστεγοι»

Μπορεί να μη δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει φροντίζει να λέει τη γνώμη του ακόμη και αν αυτή ενοχλεί κάποιους.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος σε συνέντευξη του στο περιοδικό TV 24 μίλησε στο τι είναι αυτό που οδήγησε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. «Δυστυχώς, οι πολιτικοί μας ανδρώθηκαν σε λάθος σύστημα και δεν αποδείχτηκαν αντάξιοι της θέσης τους. Τους ενδιαφέρει η προσωπική τους καταξίωση και εξασφάλιση. Πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων αυτό το σύστημα, να αποκτήσουμε διαφορετική αντίληψη στο πώς εννοούμε την κοινωνία». Σε ερώτηση αν έχει προσωπικό μερίδιο ευθύνης εκείνος απάντησε: «Για να βγάλω λίγο την... ουρά μου απ'έξω, θα σας πω ότι δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, οπότε δεν είμαι υπεύθυνος για τα δύο κόμματα που μας κυβερνούν 40 χρόνια. Ωστόσο, προσαρμόστηκα καλά μέσα στο σύστημα, έκανα τους ελιγμούς μου. Αν μπορούσα να πάρω φοροαπαλλαγή, θα το έκανα, άσχετα αν δεν μπορώ. Δεν είμαι διαφορετικός Έλληνας...». Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν φοβάται την φτώχεια ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Δεν φοβάμαι την οικονομική φτώχεια, είμαι υπέρ ενός συμμαζέματος, χωρίς να φτάσεις στην ανέχεια. Μα φοβάμαι τη φτώχεια στις ιδέες, στα αισθήματα, στην Παιδεία. Κάποιοι πετούσαν στα μπουζούκια 150.000 ευρώ τη βραδιά στα λουλούδια. Έλεος! Το κράτος έπρεπε να το απαγορεύει, όταν υπάρχουν δίπλα σου άστεγοι και πεινασμένοι. Το χρήμα θέλει έναν σεβασμό. Κορόιδευα τους Γερμανούς γιατί έβαζα στη χώρα τους βενζίνη για 60 ευρώ και ένα λεπτό, άφηνα στο ταμείο 60 ευρώ και το απολάμβανα που με κυνηγούσαν για το ένα λεπτό. Άφηνα στην Ολλανδία φιλοδώρημα 2 ευρώ σε ένα μπαρ και η γκαρσόνα με κοιτούσε λες και της έκανα πλαγίως ανάρμοστη πρόταση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved