Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν είχα ποτέ οικονομική άνεση»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν είχα ποτέ οικονομική άνεση»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της αποκάλυψε αν είναι από τους ηθοποιούς που ενώ δούλεψαν σε κάποια σειρά τελικά δεν πληρώθηκαν.

«Δυστυχώς φέτος υπήρχαν διάφορα θέματα στο χώρο τηλεόρασης. Προσωπικά χαίρομαι που έχω δουλειά, κυρίως γιατί δεν θα άντεχα να κάθομαι σπίτι. Σαφώς καταλαβαίνω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και πως αυτό έχει επηρεάσει όλα τα επαγγέλματα, κάνω όμως υπομονή και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Από την άλλη, καθυστερήσεις όντως υπάρχουν. Έχω όμως εμπιστοσύνη στην εταιρία παραγωγής, ούτως ή άλλως συνεργάζομαι μαζί του πολλά χρόνια».

oikonomakou_rejkwrh234o3nuf

Όσο για το αν έχει δεχθεί μείωση στο μισθό της δήλωσε στο περιοδικό Glam: «Με το χέρι στην καρδιά θα σου πω ότι η συμφωνία που έκλεισα ήταν αρκετά ικανοποιητική για μένα και γι'αυτό άλλωστε συμμετέχω σε αυτή την παραγωγή».

300_f44f3406fb4fdefffffffff34958340

Σε μια όμως κοινωνία που αποθεώνει το χρήμα, δεν είναι φυσικό επακόλουθο όταν δεν το έχεις να σε κυριεύει ο φθόνος; «Δεν έμαθα ποτέ να ζω με πολλά χρήματα και δεν είχα ποτέ οικονομική άνεση. Επίσης, βρίσκομαι σε αυτή την δουλειά τα τελευταία πενταετία, που το χρήμα δεν κυλούσε άφθονο όπως τα προηγούμενα χρόνια, οπότε δεν έζησα τις χρυσές εποχές με τους παχυλούς μισθούς για να μάθω σε αυτούς και να μου λείπουν τώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved