Μπούκαραν στο σπίτι Παρθένη-Θάνου! Πώς αντέδρασε το ζευγάρι!
Showbiz

Μπούκαραν στο σπίτι Παρθένη-Θάνου! Πώς αντέδρασε το ζευγάρι!

Θύμα της συμμορίας-φόβητρο των νοτίων προαστίων έπεσε ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της χώρας! Η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης έζησαν στιγμές αγωνίας όταν διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι τους.

Όλα κυλούσαν ήρεμα για το ζευγάρι! Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 6:00 το πρωί όταν ο Παρθένης και η Θάνου πετάχτηκαν από το κρεβάτι τους. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και από την οθόνη του συστήματος συναγερμού, ο Αλέξης διαπίστωσε πώς υπάρχουν ενδείξεις ανθρώπινης παρουσίας στο εσωτερικό της αποθήκης τους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso, τρεις κακοποιοί μπούκαραν στο σπίτι τους!

Οι δράστες μπήκαν στην πολυκατοικία επί της οδού Αρκαδίας στην Γλυφάδα και άρχισαν να σπάνε τις κλειδαριές από τις αποθήκες των ενοίκων.

Προνοητικός αποδείχθηκε ο Παρθένης, που είχε συνδέσει την αποθήκη με το σύστημα συναγερμού του διαμερίσματός τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπάει! Παρά το σοκ, το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία και συνέλαβαν στα πράσα τους τρεις ληστές, που ανήκουν σε συμμορία που είχε «ρημάξει» πολυκατοικίες στα Νότια Προάστια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δράστες, γεωργιανής καταγωγής, μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους που αναζητούνται, είχαν διαπράξει 91 κλοπές, με την λεία τους να περιλαμβάνει κοσμήματα, μετρητά και διάφορα αντικείμενα αξίας 120.000 ευρώ που έβρισκαν στις αποθήκες.

«Είναι όλα καλά», αρκέστηκε να δηλώσει η Κατερίνα Θάνου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved