Νίκος Αναδιώτης: «Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνία γάμου. Χρειάζονται πολλά χρήματα»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνία γάμου. Χρειάζονται πολλά χρήματα»

Ο Νίκος Αναδιώτης μπορεί να έχει πολλές θαυμάστριες όμως εκείνος δεν έχει μάτια παρά μόνο για την αγαπημένη του Βασιλική Σταματοπούλου.

Μάλιστα της έχει κάνει και πρόταση γάμου και αποκάλυψε αν έχουν κλείσει ημερομηνία γάμου.

«Έπρεπε να μαζέψω χρήματα για να της πάρω δαχτυλίδι. Έτυχε μια φορά να την ακούσω να μιλάει με μια φίλη της και της έλεγε ότι της αρέσουν τα δαχτυλίδια ροζέτες. Εκείνη τη στιγμή έπαιζα Playstation, οπότε έκανα ότι ήμουν προσηλωμένος στο παιχνίδι, για να μην καταλάβει ότι έχω στήσει αφτί. Μπήκα την επόμενη μέρα στο Google για να δω τι είναι αυτά τα δαχτυλίδια και την ημέρα των γενεθλίων της, στις 20 Νοεμβρίου δηλαδή, της έκανα πρόταση γάμου. Εννοείται ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. "Θα μου πεις ποια είναι η απάντηση;" τη ρώτησα τότε και μου είπε ότι θέλει να με παντρευτεί». Όσο για το αν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου δήλωσε στην Espresso:
«Ακόμη δεν έχουμε κλείσει ημερομηνία. Οπότε το αποφασίσουμε, θα το κάνουμε. Είναι χρονοβόρα η διαδικασία και αυτήν την περίοδο οι χρόνοι μας είναι λίγο περίεργοι. Όμως από τη στιγμή που θα το αποφασίσουμε, δεν θα αργήσει να συμβεί, μπορεί να γίνει φέτος, μπορεί του χρόνου. Πάντως, δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι σούπερ. Όπως και να το δει κανείς, και ένα τραπέζι να κάνουμε για το "ευχαριστώ" σε όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους, χρειάζεται ένα πολύ σεβαστό ποσό και αυτήν την περίοδο τα οικονομικά δεν είναι και τόσο καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved