Showbiz

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «μεταφέρει» τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα στη μεγάλη οθόνη

Gossip-tv Team

Η ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» με τη Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου ενέπνευσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να σκηνοθετήσει την πρώτη του κινηματογραφική ταινία.

Στην ιστορία θα δούμε το τηλεοπτικό ζευγάρι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας οι οποίοι άφησαν το δικό τους στίγμα τη δεκαετία του 60 από την οπτική γωνία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε, επίσης, την Μαρίνα Καλογήρου η οποία εντυπωσίασε παίζοντας την Έλλη Λαμπέτη στη βιογραφική σειρά που έγινε για αυτήν στον Alpha.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και δίνει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να φτιάξει μια εντυπωσιακή δουλειά. Το μεγαλύτερο ίσως όνειρο του ήταν το ντεμπούτο του στο σινεμά. Αυτό το διάστημα έχει ρίξει όλο το βάρος στην ταινία, οπότε και αρνήθηκε πολλές δουλειές στην τηλεόραση και το θέατρο.

Προσωρινός τίτλος της ταινίας είναι το «Love Story». Οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές μίλησαν στην εκπομπή "Ελένη", για την ταινία, αλλά και την συνεργασία τους με τον Χριστόφορο, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δηλώνει ευγνώμων που δέχτηκαν να εμφανιστούν στην ταινία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved