Κατερίνα Μουτσάτσου: «Δεν είμαι καθόλου οργισμένη. Είμαι αποφασισμένη»
Showbiz

Κατερίνα Μουτσάτσου: «Δεν είμαι καθόλου οργισμένη. Είμαι αποφασισμένη»

Σε πολλούς η «Ελληνίδα Κατερίνα» ξύπνησε εθνικοπατριωτικά ένστικτα, άλλοι θεώρησαν ότι «χτυπιέται σαν υστερικιά για να πει το αυτονόητο».

«Το ότι "έχω φωνή" και "εκφράζω αυτό που είμαι με πυγμή" δεν σημαίνει αναγκαστικά "είμαι οργισμένος". Προσωπικά δεν θεωρώ ότι το βίντεο δείχνει έναν οργισμένο άνθρωπο και δεν είμαι καθόλου οργισμένη. Είμαι αποφασισμένη» απαντά η Κατερίνα Μουτσάτσου στο Βήμα για το αν κατά τη γνώμη της το βίντεο είναι η εκτόνωση ενός οργισμένου άνθρωπου.

Η ηθοποιός αναφέρεται και στην ανάγκη της να ξυπνήσει από «μια αδράνεια ή ανημποριά όχι μόνο πρακτική, αλλά και - κυρίως - ψυχολογική. Το τι ακούμε όλοι μας είναι γνωστό. Βαλλόμαστε από παντού, είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ευρώπης και όχι μόνο. Όχι ότι δεν ευθυνόμαστε για πολλά πράγματα... αλλά καιρός να καταλάβουμε κι εμείς οι ίδιοι ότι πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση, όχι ενάντια σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς εχθρούς, αλλά ενάντια σε αυτή την κατάσταση. Το "κοίτα πώς καταντήσαμε" ή "πώς μας κατάντησαν" κάποια στιγμή πρέπει να δώσει τη θέση του στη δράση, ο καθένας εκεί που μπορεί. Η ανάγκη να εκφράσω ένα θετικό μήνυμα για τον ελληνισμό και τη χώρα μου μέσω του Internet ήταν μια ιδέα που με διακατείχε για μήνες. Στις συζητήσεις με τους γύρω μου, είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα, τα ίδια επιχειρήματα προέκυπταν ξανά και ξανά όταν χρειαζόταν να υποστηρίξω ή να εξηγήσω ποιος είναι ο Έλληνας, τι είναι αυτό που τον κάνει διαφορετικό και μοναδικό από όλους τους άλλους λαούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved