Μάριος Ιορδάνου: Απαντά για πρώτη φορά γιατί υπέγραψε ως αυτόγραφο σε θρησκευτική εικόνα
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: Απαντά για πρώτη φορά γιατί υπέγραψε ως αυτόγραφο σε θρησκευτική εικόνα

Ο Μάριος Ιορδάνου σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε αν πιστεύει στον Θεό. Τι απάντησε ο ηθοποιός;

«Δεν πιστεύω ούτε σε θεούς ούτε σε δαίμονες. Σέβομαι όσους πιστεύουν. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, δεν επικαλέστηκα τη βοήθεια του Θεού. Ο Νίτσε έλεγε: "Είναι ο Θεός ένα λάθος του ανθρώπου ή ο άνθρωπος λάθος του Θεού;" Εγώ πιστεύω μάλλον το πρώτο. Δεν πιστεύω ούτε σε μετά θάνατον ζωές ούτε σε τίποτα. Θεωρώ ότι ζεις τώρα και μετά έρχεται το τέλος. Η ζωή για μένα είναι ένα μικρό ξύπνημα μέσα σε ένα μεγάλο ύπνο. Γι΄ αυτό, αξίζει να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή».

iordanou1_h_633_451

Παρόλα αυτά πριν λίγα χρόνια είχε υποδυθεί τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. «Το έκανα καθαρά για την πρόκληση. Δεν θα το ξανάκανα, όμως», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Θύελλα αντιδράσεων είχε ξεσπάσει όταν εκείνη την περίοδο είχε υπογράψει ως αυτόγραφο μια θρησκευτική εικόνα. «Η αλήθεια είναι πως το γεγονός συνέβη ακριβώς μετά από μια παράσταση. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έκανα. Δεν γουστάρω τα αυτόγραφα, γιατί με φέρνουν σε αμηχανία. Ότι έβλεπα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή θα το υπέγραφα, αρκεί να τελείωνε αυτή η διαδικασία. Αν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν εικόνα, σίγουρα δεν θα το έκανα. Αλλά επειδή όλα αυτά με φέρνουν σε αμηχανία, έκανα μια βιαστική κίνηση».

F8253D6A-362F-4D8E-B46F-C229687F3730

Όσο για το αν τον στενοχώρησε αυτό το γεγονός που πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις είπε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος όταν δεν είναι κατά πρόσωπο. Αν έρθει ο άλλος μπροστά μου και με επικρίνει, είναι διαφορετικό. Θα απαντήσω και εγώ αναλόγως. Όλο το υπόλοιπο μου είναι αδιάφορο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved