Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν άκουγα περισσότερο την γυναίκα μου είχα κερδίσει το χαμένο χρόνο της ανωριμότητάς μου»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν άκουγα περισσότερο την γυναίκα μου είχα κερδίσει το χαμένο χρόνο της ανωριμότητάς μου»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι μετά από την παραγωγή της «Φωλιάς του κούκου» καταστράφηκε οικονομικά και δεν είχε χρήματα ούτε για την θέρμανση το χειμώνα.

«Πάντα όμως έβαζα δύσκολους στόχους. Έπειτα από δουλειά και σκέψη χρόνων αποφάσισα να παρουσιάσω το δικό μου όραμα. και δημιούργησα τον "Άμλετ τον Β". Η επιτυχία ήρθε αλλά δεν έμεινα εκεί. Είχα ήδη "γυμνασθεί" και δεν άφησα τη φιλαυτία να μου πάρει τα μυαλά, όχι όμως ότι δεν κινδύνεψα. Ύστερα από κάποιες παραγωγές ήρθε και η "Φωλιά του κούκου". Εκεί οικονομικά καταστράφηκα. Πέρασα κάποιους μήνες του χειμώνα μπροστά σ' ένα τζάκι με ό,τι ξύλα είχαν απομείνει από την προηγούμενη χρονιά. Και όταν τέλειωσαν και αυτά, οι κουβέρτες μού κρατούσαν πολύ ζεστή συντροφιά».

Ενώ δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην πορεία του.

«Στη μέχρι τώρα πορεία μου, τρία πρόσωπα δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ: τον Μίνω Βολανάκη, τον Γιώργο Κιμούλη και τον Μιχάλη Κακογιάννη. Αυτοί οι άνθρωποι μου έδειξαν δρόμους και με βοήθησαν στην εξέλιξή μου. Πάνω από όλους όμως τη γυναίκα μου, Έφη Μουρίκη, που, αν την άκουγα περισσότερο, θα είχα κερδίσει το χαμένο χρόνο της ανωριμότητάς μου. Για όλα αυτά που σας περιέγραψα νιώθω περήφανος και ειλικρινά αναπολώ τα χρόνια που έζησα άφραγκος διότι αυτά με συσπείρωσαν για να γίνω αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε στο περιοδικό Glam.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved