Εφιαλτικές στιγμές για πέντε κυρίες της  showbiz!
Showbiz

Εφιαλτικές στιγμές για πέντε κυρίες της showbiz!

Ο τραγουδιστής των Rec, Άρης Λουμάκης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου! Σήμερα έρχονται στο φως άλλες πέντε υποθέσεις διάσημων γυναικών της χώρας μας, οι οποίες ερευνώνται από τις διωκτικές αρχές καθώς έχουν καταγγείλει ότι έχουν πέσει θύματα των εκβιαστών του Internet.

Το Διαδίκτυο έγινε εφιάλτης για πέντε κούκλες της showbiz, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, στα γραφεία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπάρχουν καταγγελίες τους επειδή έχουν δεχτεί κακόβουλες επιθέσεις στα προφίλ τους στο facebook. Πρόκειται για δυο τραγουδίστριες, μία ηθοποιό και δυο tv περσόνες, οι οποίες έχουν κατασυκοφαντηθεί στο κοινωνικό τους περίγυρο καθώς άγνωστοι διείσδυσαν είτε στο προφίλ τους στο facebook είτε στις προσωπικές τους σελίδες και ανήρτησαν προσβλητικά σχόλια για την προσωπική τους και κυρίως τη σεξουαλική τους ζωή!

Μάλιστα, η πιο σοβαρή υπόθεση είναι αυτή γνωστής tv persona, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει στα όρια της παράνοιας λόγω κακόβουλων αναρτήσεων! Ένα άγνωστο ακόμα στις αρχές άτομο είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο facebook με τα στοιχεία της γνωστής tv persona και είχε αναρτήσει μονταρισμένες φωτογραφίες οι οποίες απεικόνιζαν τη συγκεκριμένη γυναίκα σε άσεμνες στάσεις! Βέβαια μέσα σε διάστημα 48ωρών το ψεύτικο προφίλ έπεσε, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved