Master Tempo: Η συνεργασία έκπληξη και το νέο video clip στο Λονδίνο!
Showbiz

Master Tempo: Η συνεργασία έκπληξη και το νέο video clip στο Λονδίνο!

Η κρίση και οι δυσκολίες που βιώνουν οι νέοι στην χώρα μας αναγκάζουν πολλούς από αυτούς να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Με αυτό στο μυαλό τους, οι Master Tempo αποφάσισαν στο καινούργιο τους video clip να ακολουθήσουν την πορεία δύο παιδιών που μεταναστεύουν και αναζητούν δουλειά και ένα καλύτερο αύριο στο μακρινό Λονδίνο. Στους ρόλους αυτών των παιδιών; Οι ίδιοι οι Master Tempo!

Τα γυρίσματα έγιναν στα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και «Heathrow» του Λονδίνου, καθώς και σε αμέτρητες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων και σημεία-ορόσημα όπως Tower Bridge, Big Ben, Piccadilly Circus, Oxford Street, το Δημαρχείο του Λονδίνου κ.α.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανώλη Τζιράκη οι Master Tempo προσπάθησαν να αποδώσουν με ακρίβεια τα συναισθήματα που νιώθει κάθε Έλληνας που φεύγει από την αγαπημένη του πατρίδα ψάχνοντας, όχι πάντα επιτυχημένα, εργασία και ευκαιρία για καριέρα. Ο τίτλος, το ολοκληρωμένο concept του video clip καθώς και η μεγάλη συνεργασία – έκπληξη με γνωστό λαϊκό τραγουδιστή θα γίνουν γνωστά σε πολύ λίγο αποκλειστικά από το gossip-tv.gr. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως πρόκειται για μια συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί και θα κάνει αίσθηση. Εν αναμονή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved