Ηθοποιός παραδέχεται ότι δίνει καθημερινά μάχη με την κατάθλιψη
Showbiz

Ηθοποιός παραδέχεται ότι δίνει καθημερινά μάχη με την κατάθλιψη

Μέχρι πριν μερικές μέρες πρωταγωνιστούσε σε θεατρική παράσταση, ενώ ετοιμάζεται να συμμετάσχει στη νέα ταινία των Δημήτρη Αντωνίου και Πάνου Ηλιακόπουλου, «Αθάνατη πραγματικότητα».

Ο Σπύρος Θεοδόσης μίλησε στην Espresso για την καθημερινότητά του αποκάλυψε ότι περνάει κατάθλιψη: «Τα πρώτα συμπτώματα ξεκίνησαν με μια φοβία. Είχα την τάση να απομονώνομαι και άρχισα να βλέπω πολλά λάθη σε μένα και να μην τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στον εαυτό μου θεωρώντας ότι φταίω εγώ για τη στάση μου στη ζωή και για όλα αυτά που μου συμβαίνουν», δήλωσε ενώ συνέχισε: «Επισκέφθηκα έναν φίλο μου ψυχαναλυτή και μου είπε ότι αυτά είναι συμπτώματα κατάθλιψης, κάτι που αισθανόμουν κι εγώ... Όλη αυτή η ανασφάλεια που νιώθουμε, που το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο για όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον για τον κλάδο των ηθοποιών, που το 95% είναι άνεργοι και από το 5% που δουλεύει ούτε το 2% δεν αμείβεται... Αυτή τη στιγμή μας χρωστάνε λεφτά από την τηλεόραση εδώ και ενάμιση χρόνο. Κάποιοι συνάδελφοι συνεχίζουν γυρίσματα έχοντας καθημερινά έξοδα και δεν είναι σίγουρο αν θα πάρουν ποτέ τα χρήματά τους».

Όσο για το μέλλον, ο ηθοποιός δήλωσε: «Όλοι βρισκόμαστε με ένα δάνειο, με ανασφάλεια στη δουλειά, δεν ξέρουμε αν θα είμαστε αύριο στη δραχμή... Είναι όλα τόσο ρευστά... Και περιμένουμε να κλείσουμε μια δουλειά που δεν ξέρουμε πώς θα πάει κι αν θα πληρωθούμε. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην αντιμετωπίζω άμεσα μεγάλο πρόβλημα, αλλά έχουν σφίξει τόσο τα πράγματα που δεν ξέρω τι με περιμένει σε τρεις, τέσσερις και πέντε μήνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved