Μαρία Ιακώβου: Η περιοδεία σε Αμερική και Καναδά με τον Γιάννη Πλούταρχο!
Showbiz

Μαρία Ιακώβου: Η περιοδεία σε Αμερική και Καναδά με τον Γιάννη Πλούταρχο!

Πλήθος κόσμου απ' την Ελληνική Ομογένεια έδωσε δυναμικό παρόν, στις συναυλίες του Γιάννη Πλούταρχου σε Αμερική και Καναδά, αναδεικνύοντας όλους τους σταθμούς της περιοδείας ως «sold out».

Τορόντο, Atlantic City, Μόντρεαλ, Σικάγο, Foxwoods, Λος Άντζελες ήταν οι έξι σταθμοί της περιοδείας, στους οποίους ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε δίπλα του την Μαρία Ιακώβου που με τις επιτυχίες της έδωσε το δικό της παλμό κερδίζοντας τα πιο θερμά σχόλια.

H τραγουδίστρια που ταξίδεψε για πρώτη φορά σε Αμερικήκαι Καναδά, κατά την διάρκεια του ταξιδιού επισκέφθηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ όπου μοίρασαν αυτόγραφα και τραγούδησαν μαζί με τους μαθητές. Στο Λος Άντζελες όπου και ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας πολλοί ήταν οι επώνυμοι Έλληνες που παραβρέθηκαν ανάμεσα τους οι ηθοποιοί Αλέξης Γεωργούληςκαι Χρήστος Βασιλόπουλος που διαμένουν μόνιμα εκεί, η Χριστίνα Αλούπη με την παρέα της, αλλά και ο Έλληνας ηθοποιός Kostas Mandylor, γνωστός απ' τους ρόλους του στο SAW,Sex and the city και όχι μόνο.

Η Μαρία Ιακώβου το φετινό καλοκαίρι θα εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved