Αθηνά Οικονομάκου: Από τη μελαχρινή περούκα στην ξανθιά!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Από τη μελαχρινή περούκα στην ξανθιά!

Ιδιαίτερη αγάπη φαίνεται πως έχει η Αθηνά Οικονομάκου στις περούκες ανεξαρτήτου χρώματος.

Βλέπετε είναι κι ένας ακίνδυνος τρόπος να δοκιμάσει διάφορα στυλ και χρώματα επάνω της. Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στη θεατρική παράσταση «Τα βαφτίσια» έπρεπε να φορέσει αυτή τη φορά μια ξανθιά περούκα τύπου Μέρλιν Μονρόε. Δεν θα είναι ωστόσο η μόνη που θα φοράει περούκα, αλλά και οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες θα φοράνε σε διαφορετική απόχρωση αλλά και οι άντρες του cast θα έχουν μουστάκι.

«Τα βαφτίσια» είναι η νέα θεατρική παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την Τζένη Διαγούπη και τη Ζωή Ξανθοπούλου αντίστοιχα. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Θανάσης Αλευράς, Αθηνά Οικονομάκου, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση και Φωτεινή Ντεμίρη! Οι πρόβες είναι εντατικές εδώ και αρκετό καιρό και πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφηση για την παράσταση όπου η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο twitter της στιγμιότυπα από τα backstage.

Η παράσταση θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα αρχής γενομένης την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Ευριπίδειο Θέατρο στη Σαλαμίνα.

Δείτε τα backstage

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved