Άννα Βίσση: «Είναι κουτό να ακολουθείς σαν ζόμπι τα κόμματα»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Είναι κουτό να ακολουθείς σαν ζόμπι τα κόμματα»

Η Άννα Βίσση λίγες ημέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές στις 17 Μαΐου μιλάει για τα πολιτικά δρώμενα και τοποθετείται.

«Σ' αυτούς τους καιρούς με τις τόσες προδοσίες νομίζω ότι είναι κουτό πια ν ακολουθείς σαν ζόμπι τους φανατισμούς και τα κόμματα», λέει η τραγουδίστρια στο περιοδικό «IQ»!

Όσο για το αν υπάρχει κάποιο κόμμα το οποίο να έχει καταφέρει να την πείσει, η Άννα Βίσση, απαντά: «Έχω ανοιχτά τα αυτιά μου σε όλες τις προτάσεις που κατατίθενται, από όποια παράταξη κι αν προέρχονται προσπαθώντας πρώτα απ' όλα να τις καταλάβω και μετά να προσπαθήσω να κρίνω αν είναι εφαρμόσιμες... Αναγκαζόμαστε να μαντέψουμε όλοι το καλό του τόπου, γιατί δεν υπάρχει κανείς να μας λέει την αλήθεια. Η πολιτική έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί τη διπλωματία για να επιβιώσει».

Το μεγάλο παράπονο και η πικρία της τραγουδίστριας έχει να κάνει με τους νέους ανθρώπους και τις ευκαιρίες που δεν τους δίνονται: «Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό να μην προσφέρει πια η χώρα ευκαιρίες για να δουλέψει ένας νέος άνθρωπος σήμερα. Η ελπίδα είναι μια λέξη πια μόνο! Εύχομαι να ξανά βρει το νόημα της. Ήρθε δυστυχώς η μέρα που όλοι φοβόμασταν. Να πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved