Showbiz

Αντύπας: Η γυναίκα του Στέλλα, τα παιδιά του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Gossip-tv Team

Στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν καλεσμένος ο Αντύπας. Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής εκτός από τα επαγγελματικά του και την αναπάντεχη συνεργασία του με το Σάκη Ρουβά, μίλησε για την οικογένειά και για τα παιδικά του χρόνια.

Μέχρι τώρα για τον Αντύπα δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα και όπως είπε ήταν επιλογή του. Τη σύζυγό του Στέλλα, τη γνώρισε πριν 30 χρόνια, σε ηλικία 18 ετών, όταν είχε πάει ως πελάτισσα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε. Το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους όπως ανέφερε είναι το ότι μέχρι τώρα ο ένας διεκδικεί τον άλλο.

Ο τραγουδιστής έχει δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Μάλιστα, η κόρη του σε λίγο καιρό σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ο Αντύπας είναι πολύ χαρούμενος αφού ο γαμπρός του είναι μάγκας.

Όταν ήταν μικρός πέρασε δύσκολα και φτωχικά χρόνια όμως δεν το έβαλε κάτω. Δούλευε στην επιχείρηση του πατέρα του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βοηθήσει την οικογένειά του. Πριν γίνει τραγουδιστής έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άρη και ήταν «αετός» όπως ανέφερε.

Τέλος, ο Αντύπας είπε πως στη δεκαετία του '00 έκανε ένα διάλειμμα από τις πίστες, συνειδητά, αφού ένιωσε πως δεν μπορεί να ακολουθήσει όλη αυτή την εξέλιξη, την τεχνολογία και το νέα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντύπα στο «Βράδυ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved