Έλλη Κοκκίνου: «Δεν θα έλεγα ότι ο χωρισμός μας με το Παναγιώτη ήταν επεισοδιακός»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν θα έλεγα ότι ο χωρισμός μας με το Παναγιώτη ήταν επεισοδιακός»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε σε συνέντευξή της για το διαζύγιό της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη.

«Δεν θα έλεγα ότι ο χωρισμός μας με το Παναγιώτη Βασιλειάδη ήταν επεισοδιακός. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι βιώνουμε το σενάριο της ταινίας "Κράμερ εναντίον Κράμερ" όπως πιθανά να διογκώθηκε το θέμα από τα Μέσα. Λύσαμε εξωδικαστικά το θέμα του παιδιού αλλά έπρεπε να πάμε στα δικαστήρια για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε συμφωνήσει και να πάρουμε την επίσημη απόφαση. Πήγα σε ψυχολόγο να με βοηθήσει την περίοδο του χωρισμού μου αλλά μάλλον δεν ήμουν έτοιμη εκείνη την περίοδο να δεχτώ αυτά που μπορεί να μου έλεγε και δεν λειτούργησε σε μένα».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε πώς είναι ένα ζευγάρι να φτάνει στα δικαστήρια για να λύσει τις διαφορές του.

«Πολλές φορές είναι και οι δικηγόροι που σε οδηγούν στα δικαστήρια. Μπορεί δηλαδή να σου πουν ότι αν θέλεις να προασπίσεις τα δικαιώματά σου, πρέπει να ακολουθήσεις την δικαστική οδό».

Όσο για το αν φοβήθηκε επειδή εκείνος έχει νυχτερινά κέντρα μήπως της έκανε πόλεμο και δεν μπορούσε να βρει δουλειά είπε στο περιοδικό ΟΚ: «Όχι. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Παναγιώτης θα έπεφτε σε ένα τέτοιο επίπεδο που θα μου έκανε πόλεμο. Πόσο μάλλον όταν είμαι η μητέρα του παιδιού του. Άλλωστε δεν σταμάτησα να δουλεύω στα νυχτερινά κέντρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved