Οι celebrities σχολιάζουν το περιστατικό Κανέλλη-Κασιδιάρη στο twitter
Showbiz

Οι celebrities σχολιάζουν το περιστατικό Κανέλλη-Κασιδιάρη στο twitter

«Φωτιά» έχουν πάρει όλα τα social media από τη στιγμή που διαδραματίστηκε το ατυχές συμβάν ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Το twitter ήταν πιο άμεσος τρόπος για να εκφραστούν οι celebrities για όλα όσα έγιναν.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη πόσταρε στην προσωπική της σελίδα το εξής: «Αντισταθείτε. Μιλήστε. Καταγγείλετε. Βοηθήστε. Η Χρυσή Αυγή αποθρασύνεται. Το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του φασισμού».

Η Μαρία Κορινθίου στη συνέχεια έγραψε: «πόσο μεγάλη ντροπή και θλίψη! Τι κρίμα! Μια τόσο υπέροχη χώρα με μεγάλη κληρονομιά και ιστορία έχει καταντήσει περίγελος σε όλο τον κόσμο!»

Η Άντζυ Σαμίου από την άλλη σχολίασε: «ευκαιρία τα χαστούκια του Κασιδιάρη, ν΄αγιοποιηθούν τα κόμματα της διαφθοράς και της καταστροφής της χώρας;;; όχι βέβαια. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!»

Η Ζέτα Δούκα, έγραψε: «Ο,τι συνέβη σήμερα, πραγματικά ξεπερνάει κάθε σχολιασμό! Έχει όμως ανοίξει παράθυρο ανείπωτης βίας για την κοινωνία μας εδώ και πολύ καιρό...»

Η Έλλη Κοκκίνου, με τη σειρά της, πήρε θέση γράφοντας στο twitter της: «τουλάχιστον ξεσκεπάστηκαν και φανέρωσαν το πραγματικό τους πρόσωπο!!!»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «το πιο λυπηρό είναι ότι το συμβάν του ξυλοδαρμού είναι απόλυτα συνυφασμένο με την καθημερινότητα της ζούγκλας όπου συμβιώνουμε...»

Τέλος, ο Ιωσήφ Μαρινάκης έγραψε: «για τον "κύριο" boxer δεν θα χαλάσω φαιά ουσία... έχουν ειπωθεί σχεδόν όλα! Οι άλλοι 2 "κύριοι" που ούτε κούνησαν από την καρέκλα τους;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved