Love and Hate: Πώς τα πηγαίνουν οι celebrities την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου;
Showbiz

Love and Hate: Πώς τα πηγαίνουν οι celebrities την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου;

Νέος μήνας, νέα αποτελέσματα στο poll του gossip-tv! Κάθε μήνα το «Love and Hate» μηδενίζει τις έως εκείνη τη στιγμή ψήφους του και η ψηφοφορία ξεκινάει από την αρχή.

Γιατί όλα αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων και των συναισθημάτων μας για κάποιους ανθρώπους. Ποιους όμως celebrities συνεχίζετε να αγαπάτε και ποιους καταψηφίσατε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου; Υπήρξαν άραγε αλλαγές στο Love and Hate τις πρώτες μέρες του Ιουνίου;

Οι πιο αγαπητοί της showbiz είναι οι ακόλουθοι:

Οι most loved είναι απ' ότι φαίνεται γυναικεία υπόθεση... Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει να είναι στην κορυφή και αυτό τον μήνα με 4.864 ψήφους και με ελάχιστη διαφορά ακολουθεί η Άννα Βίσση (4.350)! Ευχάριστη έκπληξη από τον περασμένο μήνα είναι η είσοδος της Μαρίας Χούκλη στο poll του gossip-tv.gr και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση αφού έλαβε 3.644 ψήφους! Η Ευγενία Μανωλίδου παραμένει στους πιο αγαπητούς celebrities και προς το παρόν κατέχει την τέταρτη θέση (2.934)! Η δε Νατάσα Καλογρίδη κατάφερε να συγκεντρώσει 2.470 ψήφους! Ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνεχώς ανεβαίνει στο Love and Hate (1.982)!Η Μαρία Σολωμού (1.825), η Έλενα Παπαρίζου (1.823), η Μαρία Ηλιάκη (1.790) και η Δέσποινα Βανδή ( 1.757) κατάφεραν να βρεθούν στους δέκα πιο αγαπητούς celebrities της ελληνικής showbiz!

Οι πιο μισητοί της showbiz είναι οι εξής:

Τι αν παραμένει η πιο αγαπητή... αυτή τη φορά η Φαίη Σκορδά σκαρφάλωσε και στους most hated αφού πήρε 6.777 ψήφους! Οι δυο πρώτες θέσεις είναι υπόθεση οικογενειακή, αφού στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Γιώργος Λιάγκας (6.722) και ακολουθεί ο συνεργάτης του ζευγαριού Δημήτρης Ουγγαρέζος (6.342)! Μπορεί εσείς να τους καταψηφίζετε, αλλά το «Πρωινό mou» σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης! Ακολουθούν η Όλγα Τρέμη (6.315) και η Δέσποινα Βανδή (6.225)! Μία θέση στους πιο μισητούς έχουν και η Ευγενία Μανωλίδου (2.994), η Ελεονώρα Μελέτη (2.779), ο Άδωνις Γεωργιάδης (2.530), η hot Τζούλια Αλεξανδράτου (2.239) και ο... Ευάγγελος Βενιζέλος (2.1410)

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές τον Ιούνιο μήνα; Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved