Showbiz

Διάσημος έχει στο σαλόνι του ζωντανή… αρκούδα!

Λάτρης της φύσης και έχοντας δημιουργήσει και το δικό του χωριό σε μία καταπράσινη τοποθεσία, δεν θα μπορούσε παρά να ζει μαζί με ζώα, ακόμα και αν πρόκειται για... αρκούδα.

Δεν είναι άλλος από τον διάσημο σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα ο οποίος εδώ και χρόνια είχε ξεκινήσει να δημιουργεί το δικό του χωριό στη Νότια Σερβία σε μία απίστευτη τοποθεσία, με πυκνή βλάστηση. Ο ίδιος όχι μόνο δεν θέλησε να διώξει μακριά τα ζώα της περιοχής αλλά τα έβαλε και μέσα στο σπίτι του! Ο διάσημος σκηνοθέτης μάλιστα πόζαρε με μία αρκούδα στο σαλόνι του εξοχικού του, την οποία μάλιστα ταΐζει! Το Kusturica Village είναι χτισμένο ουσιαστικά σε εθνικό δρυμό και η φύση στην περιοχή οργιάζει ενώ τα σπίτια του χωριού είναι κτισμένα από φυσικά υλικά, άρα είναι οικολογικά.

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα, σύμφωνα με την Εspresso αποφάσισε να προβεί στη δημιουργία αυτού του χωριού-πολιτιστικού κέντρου στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του «Life is a miracle» και μάλιστα ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το αποφάσισε ήταν ότι είχε χάσει την πόλη όπου ζούσε κατά τη διάρκεια του πολέμου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved