Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη;
Showbiz

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη;

Πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν την Κατερίνα Παπουτσάκη να τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της Ορέστη Τζιόβα. Κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει καθώς η ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Παναγιώτη Πιλαφά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» η Κατερίνα και ο 34χρονος dj και επιχειρηματίας είχαν γνωριστεί πριν από πέντε χρόνια και μέσω γνωστών πριν από ένα μήνα ξαναβρέθηκαν σε γνωστό μπαρ στο κέντρο κι από τότε είναι αχώριστοι.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την Κατερίνα τόσο πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλάι ενός άνδρα. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, και τα βράδια τους βρίσκουν σε τρυφερά ενσταντανέ είτε στο μαγαζί της είτε στο δικό του. Παρότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος, με την Κατερίνα να συζητά ακόμα και για γάμο. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Αν κάποιος γνωρίσει τον Πέπε, έτσι τον αποκαλούν οι φίλοι και οι γνωστοί του, θα αντιληφθεί στα πρώτα πέντε λεπτά ότι είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Γοητευτικός, πανέξυπνος και με μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ. Το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό δεν θα μου προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη αφού ο έρωτάς τους είναι από αυτούς που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή του καθενός», αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved