Love and Hate: Πώς τα πηγαίνουν οι celebrities τον Ιούνιο
Showbiz

Love and Hate: Πώς τα πηγαίνουν οι celebrities τον Ιούνιο

Πώς τα πάνε αυτό το μήνα οι celebrities; Άραγε υπάρχει κάποια ανατροπή στο μεγαλύτερο poll της showbiz;

Νέος μήνας λοιπόν, νέα αποτελέσματα στο Love and Hate του gossip-tv! Κάθε μήνα το «Love and Hate» μηδενίζει τις έως εκείνη τη στιγμή ψήφους του και η ψηφοφορία ξεκινάει από την αρχή.

Ας δούμε ποια πρόσωπα είναι τα πιο αγαπητά!

Στην κορυφή παραμένει η Φαίη Σκορδά με 9.311 ψήφους, φανατικούς θαυμαστές ως γνωστόν έχει η Άννα Βίσση και όλοι εσείς με την ψήφο σας την κατατάξατε στην δεύτερη θέση (5.192 ψήφους)! Μεγάλη έκπληξη από τον Μάιο είναι η είσοδος της Μαρίας Χούκλη... Η δημοσιογράφος έχει σταθερή άνοδο και αυτό το μήνα βρίσκεται στην τρίτη θέση (4.75)! Η δε Ευγενία Μανωλίδου εξακολουθεί να είναι ένα αγαπητό πρόσωπο (3.382), όπως και η Νατάσα Καλογρίδη (3.145)! Σταθερή ανοδική πορεία έχει η Ελένη Μενεγάκη (2.803)! Στους δέκα πιο αγαπητούς της showbiz κατατάξατε την Έλενα Παπαρίζου (2.588), την Δέσποινα Βανδή (2.546), την Χαρούλα Αλεξίου (2.510) και την Μαρία Ηλιάκη (2.478)!

Ποιοι είναι όμως οι πιο μισητοί της showbiz;

Για άλλη μία φορά στην κορυφή βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας (7.788) και ακολουθούν με ελάχιστη διαφορά η Δέσποινα Βανδή με 7.735 ψήφους και ο συνεργάτης του Λιάγκα στο "Πρωινό mou", Δημήτρης Ουγγαρέζος (7.641)! Την τιμητική της έχει και η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, Όλγα Τρέμη , αφού έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 7.591 ψήφους! Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο της showbiz, όμως κάποιοι δεν «την πάνε» γι' αυτό και της έδωσαν αρνητική ψήφος (7.510)! Επίσης, οι δυο επόμενες θέσεις είναι οικογενειακή υπόθεση, το ζευγάρι, Ευγενία Μανωλίδου (5.330) και Άδωνις Γεωργιάδης (3.491) συγκέντρωσε αρκετές αρνητικές ψήφους! Εσείς, ακόμα, καταψηφίσατε την Ελεονώρα Μελέτη (3.345), την Τζούλια Αλεξανδράτου (3.251 ) και τον Ευάγγελο Βενιζέλο (3.110)

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές τον Ιούνιο μήνα; Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved