Ο Μάλαμας, ο Μητροπάνος και ο Καζαντζίδης
Showbiz

Ο Μάλαμας, ο Μητροπάνος και ο Καζαντζίδης

Ο Σωκράτης Μάλαμας μίλησε για την κατάσταση που περνάει η Ελλάδα, όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε πολιτιστικό, αφού τον τελευταίο καιρό, έχουν φύγει από τη ζωή, αρκετοί εκπρόσωποι του πολιτισμού και της μουσικής.

Ο ίδιος δήλωσε στο aixmi: «Η Ελλάδα δεν φτωχαίνει επειδή φεύγουν κάποιοι εκπρόσωποι- όποιοι και να είναι και όποιες αξίες κι αν κουβαλούν. Το πολιτιστικό, πολιτισμικό μας επίπεδο γεννάει τους αντίστοιχους εργάτες. Εγώ βλέπω μια άλλη δυναμική στα νεότερα στρώματα με γνώση, διάθεση και ενθουσιασμό. Μην κοιτάτε τις οθόνες σας ούτε τα πολυτελή καταστήματα της εμπορίας μουσικών προτάσεων του 'τίποτα'. Αλλού παίζει η νέα υπόθεση».

Όσο για το αν υπάρχει διάδοχος του Δημήτρη Μητροπάνου; Ο Σωκράτης Μάλαμας δήλωσε: «Λάθος διαπιστώσεις κάνετε και ύστερα τις πιστεύετε ως αληθινές. Ο Διονυσίου ήταν ο Διονυσίου και δεν είχε σχέση διαδοχής με τον Καζαντζίδη. Το ίδιο και ο Μητροπάνος σε σχέση με το Διονυσίου. Χρειάζεστε μια συνεπή σειρά δεδομένων και όταν δεν προκύπτει, βρίσκετε ένα κενό. Τις συσχετίσεις θα τις βρείτε αργότερα, πολύ αργότερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved